Utolsó (?) nagy hajtás
2016. december 11. írta: dr.Bernardus

Utolsó (?) nagy hajtás

Kihasználtuk a jó időt és Marcival - másfél hét után - megint elmentünk futni és edzeni egyet. Jobban bírtam, mint másfél hete, és jobban is esett most. Kell is az erő holnapra: idén talán utoljára, de holnap még nagy menetelésünk lesz. Reggel a Fehérvári úton kezdek, össze kell integrálnunk az ATG-vel azt az eF**** projektet, amiben pénteken még odáig sem tudtunk eljutni a kinti kollégával, hogy értelmezhető backend-adatot kapjunk (itt ugye frontendet szállítunk). Viszont - hogy ne kelljen szombaton is dolgozni - az lett a deal, hogy hétfőn addig senki nem megy onnan sehova, amíg nincs összehúzva és kitesztelve az egész miskulancia. Nem lesz egyszerű, az biztos. Ráadásul 7-re Szentendrén kell(ene) lennem, mert a jövő vasárnapi adventi koncert templomi főpróbáját tartjuk a Musica Beatával. Nem tudom, hogy fog ez összejönni. Pontosabban tudom: fél 6-ra az utolsó szögig ki kell kalapálnunk ezt az egész nyavalyát, különben nem tudok énekelni menni.

Ha már itt tartunk, egy nyilvános köszikártya kijár K. Zsolt és F. István kollégáimnak, akik pénteken vállt vállnak vetve küzdöttek azért a kinti projektmenezserrel, hogy ne kelljen szombaton is túlmunkáznunk (a kedd, csütörtök és péntek után), ráadásul kint ügyfélnél (mert hát ez lett volna az igény). Jól esett, és tényleg köszi. Többek között ezért is szeretek itt dolgozni.

Hajnalban Boston-Oklahoma. Jó meccsnek ígérkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://maxx.blog.hu/api/trackback/id/tr8912041655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása